escape room

WIN: 3x escape room ‘operatie clavem’ voor thuis (t.w.v. €65)

Na het succes van escape room voor thuis ‘Operatie Castellum’ brengt MissionRoom een nieuw dossier uit en jij kunt deze winnen!

Vanaf 19 augustus kun je Operatie Clavem vanuit je woonkamer spelen. Tijdens deze home escape room moet je je innerlijke detective naar boven halen en wij mogen 3 pakketten weggegeven. Lees snel verder!

Operatie Clavem

Tijdens een grote drugsdeal zijn er aanhoudingen gedaan, maar waar kwamen deze drugs vandaan? En via wie kwamen ze het land in? Zet op de juiste manier de beschikbare politie tools in en wie weet los jij deze zaak op!

MissionRoom

Op 20 april dit jaar bracht Mission Room ‘Operatie Castellum’ uit, waar je een anonieme tip ontvangt bij de politie over een drugsdeal. Aan jou als inspecteur de taak om uit te zoeken wie de afnemers zijn en te achterhalen wanneer de overdacht zal plaatsvinden. Van deze escape room voor thuis zijn er inmiddels al 1300 stuks verkocht en ‘Operatie Clavem’ is het vervolg op ‘Operatie Castellum’. Operatie Castellum niet gespeeld? No worries: het spel is zo opgezet dat je de games ook los van elkaar kunt spelen! Superleuk om te doen tijdens je staycation!

Home escape room

Hoe werkt dat dan, zo’n home escape room? Offline zoek je naar aanwijzingen via puzzels of op papier en online gebruik je verschillende websites en Facebook-profielen. Omdat het zo realistisch is (na)gemaakt, lijkt het net alsof je een écht bestaande website aan het hacken bent. Verder heb je de app van het spel nodig waar ook aanwijzingen op worden gegeven.

Vanaf 19 augustus kun je – naast operatie Castellum – operatie Clavem bestellen voor €64,99 voor de geprinte versie (deze krijg je thuisgestuurd per post) en €54,99 voor de digitale versie. De Home escape room is geschikt vanaf 14 jaar.

WIN!

Ben je enthousiast geworden en wil je met je vrienden en/of familie deze home escape room spelen? Wij mogen 3x het pakket van operatie Clavem weggeven t.w.v. €65. Het enige wat jij hoeft te doen is je gegevens op het formulier hieronder invullen en ons vertellen waarom jij de home escape room van MissionRoom wil winnen. Winnaars worden woensdag 12 augustus gekozen en krijgen bericht.

WIN - 3x Escape room 'operatie Clavem' voor thuis t.w.v. €65

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

LEES OOK:

Beeld: MissionRoom

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen