OMG. Nog maar één weekje wachten en dan is het eindelijk zo ver… De dag waar we al ons hele leven op wachtten. De dag die nu al de beste van heel 2018 and up gaat worden. De dag dat Mamma Mia! Here We Go Again uitkomt! Ieeeeks!

Meryl Streep GIF - Find & Share on GIPHY

We hoeven het je eigenlijk al niet meer te vertellen, aangezien we je al weken bestoken met Mamma Mia! updates, maar in case je het toch gemist hebt: het tweede deel wordt een nog groter feest dan het eerste. De volledige cast keert terug voor een huge avontuur op het Griekse eiland Kaloikara (hint: iets met een baby!), én brengt meteen een nieuwe cast met zich mee.

In Mamma Mia! Here We Go Again gaan we namelijk terug in de tijd… En dus maken we o.a. kennis met de jonge Donna (Lily James), en de drie mega babes Jeremy Irvine, Josh Dylan en Hugh Skinner. De jonge Rosie en Tanya worden gespeeld door Alexa Davies en Jessica Keenan Wynn. The more the merrier, right?

Goodies

Omdat we all shades of ~ excited ~ zijn voor Mamma Mia! Here We Go Again (en we stiekem niet kunnen wachten tot volgende week), hebben wij vandaag al iets heel leuks voor je. Wij mogen namelijk 3x een Mamma Mia!-pakket weggeven! Met daarin 2 kaartjes voor de film, een sleutelhanger en de soundtrack van de film. YAS!

Kans maken? Vul dan asap het formulier hieronder in en keep your toes and fingers crossed! 

Mamma Mia! Here We Go Again draait vanaf 18 juli in de bioscoop. Check mammamia2.nl voor meer info.

Lees ook: Er is weer een nieuwe Mamma Mia! Here We Go Again video!

Fotografie: Universal Pictures

Log in om mee te kunnen doen met de prijsvraag: