WIN: 3x Mary Poppins Returns-pakket

YAS, Mary Poppins is back! En hoe!

In Mary Poppins Returns keert the one and only Mary Poppins terug om de Banks-familie te helpen. Na een superzielige gebeurtenis, kunnen ze namelijk wel wat hulp gebruiken om het plezier en de magie terug te brengen in hun leven. En dat lukt zó goed, dat zelfs wij de magie voelden in de bioscoopzaal. No joke.

Los van het o zo fijne verhaal, heeft Mary Poppins Returns een minstens zo indrukwekkende cast. Emily Blunt kroop in de rol van Mary Poppins, de perfecte super nanny die van elke simpele taak een onvergetelijk, fantastisch avontuur maakt. Haar vriend Jack wordt gespeeld door Lin-Manuel Miranda, een optimistische lantaarnopsteker die licht en leven naar de straten van Londen brengt en everyone’s favorite Meryl Streep is te zien als Mary’s craycray Cousin Topsy.

Mary Poppins Returns draait nu in de bioscoop, en om dat te vieren hebben wij twee heel toffe dingen voor je… 1: wij vlogen naar Parijs om de cast te interviewen (stay tuned…) en 2: wij mogen een amazing Mary Poppins Returns-pakket weggeven, met daarin de volgende goodies:

 • Twee vrijkaarten;
 • Red lady gloves;
 • Kop en schotel-set;
 • Sjaal;
 • Totebag.

Supercalifragilisticexpialidocious!

Mary Poppins Returns

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kans maken? Vul dan asap het winformulier hieronder in en vertel ons waarom jij er met dit pakket vandoor moet gaan. Good luck!

Log in om mee te kunnen doen met de prijsvraag:

Fotografie: Disney

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • julia
  julia
  Reactie: ik ben allergrootste fan van mary poppins
  Beantwoorden

Gerelateerde artikelen