Shine (1)

WIN: 3x Pakket met het nieuwe boek ‘Shine’ van Jessica Yung over de ‘perfecte’ K-popwereld

Crazy Rich Asians meets Gossip Girl in het nieuwe boek Shine van Jessica Yung! CG! geeft nu 3x een ‘treat yourself’-pakketje weg met het boek erin én leuke goodies!

Shine is het eerste boek van Jessica Yung, een K-poplegende en voormalig zangeres van één van de meest invloedrijke K-popmeidengroepen aller tijden: Girls Generation.

Shine – Jessica Yung

Wat zou jij opgeven om je dromen waar te maken? Voor de zeventienjarige Koreaans-Amerikaanse Rachel Kim is het antwoord op die vraag: bijna alles. Zes jaar geleden werd ze gerekruteerd door een van de grootste K-poplabels van Seoel, dat een aantal van ‘s werelds populairste sterren heeft voortgebracht. De regels zijn simpel: train 24/7. Wees perfect. Date niet. Makkelijk toch?

Helaas niet. Rachel begint zich af te vragen of ze wel sterk genoeg is om door te kunnen breken en niet gebroken zal worden door een industrie die erop gericht is om mooie meisjes te controleren en te commercialiseren. Vooral wanneer ze gevoelens krijgt voor K-popster Jason Lee. Hij is niet alleen charmant, sexy en belachelijk getalenteerd. Hij is ook de eerste die echt begrijpt hoe graag ze een ster wil worden.

Het verhaal neemt je mee in de luxe, hypergekleurde en bizarre wereld van K-pop, waar de inzet hoog is en voor één meisje de prijs van succes – en liefde – misschien nog wel hoger is.

Winnen

Wil jij kans maken op een ‘treat yourself’-pakketje met het boek en andere leuke goodies erin? Like dan de post hieronder, volg @cosmogirl_nl op Instagram (als je dat niet al deed) en laat in de reacties weten wat jouw lievelingsboek is. Good luck!

LEES OOK:

Beeld: Shine

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • tine
  tine
  Reactie: elke roman is goed voor mij
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Anoniem
  Reactie: Leuk boek voor dochter
  Beantwoorden

Gerelateerde artikelen