Myjewellery

WIN: 3x Sieraden uit de Lucky Charms-collectie van MyJewellery

Omdat depressieve klachten onder jongeren aanzienlijk zijn gestegen sinds de coronacrisis, organiseert CosmoGIRL! ‘Fun February’ en dat betekent een hele hoop leuks op ons Instagram account, inclusief toffe winacties! Vandaag maak je kans op een pakket vol sieraden uit de pretty Lucky Charms-collectie van MyJewellery!

Lucky Charms-collectie

De Lucky Charms-collectie van MyJewellery is een prachtige verzameling van gouden en zilveren sieraden die jou eraan herinneren dat geluk binnen handbereik ligt. Je kunt je eigen geluk altijd zélf creëren – onder welke omstandigheden dan ook.

De sieraden in de collectie zijn superpretty, makkelijk te combineren en gemaakt van premium roestvrijstaal. Hierdoor kun je ze gewoon elke dag dragen, zonder dat je je zorgen hoeft te maken dat ze verkleuren.

Win

CosmoGIRL! mag nu drie keer een pakket weggeven met hierin een setje oorbellen, een ketting en een armband (allemaal in het goud) uit de Lucky Charms-collectie, samen ter waarde van €54,85!

Kans maken? Like de Instagram post hieronder, make sure dat je @cosmogirl_nl volgt op Instagram en laat in een comment weten waar jij echt geluk uit haalt. Deel de post in je Story voor extra kans!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen