Bjornborg

WIN: 3x Sportoutfit van Björn Borg

In het nieuwste Own Your Power issue van CosmoGIRL! maak je nu kans op een sportfoutfit van Björn Borg! Extra reden om jezelf weer goed in het zweet te werken ;-).

Björn Borg

Het favo sportmerk van CG!’s hoofdredacteur Ivana and we understand why. Het Zweedse merk wil some of the world’s biggest challenges op het gebied van duurzaamheid aanpakken en liet zich voor de nieuwe spring/summer collectie dan ook inspireren op de natuur en de oceaan. De materialen zijn van gerecycled afval en de items zijn zo gemaakt dat ze niet alleen jaren meegaan, maar ook always on trend blijven, in and out the gym. Want yes, de lockdown may be coming to an end, maar die sportkleding als streetwear look is here to stay. Forever, als je ’t ons vraagt.

Winnen

Ook zo in love? Wij mogen 3x een Björn Borg sportoutfit weggeven! Het setje dat je wint, blijft nog even een verrassing, maar je wint sowieso een sporttop en sportbroek.

Vul hieronder het winformulier in met je gegevens én het magische codewoord. Wat dat is? Dat lees je op pagina 34 in CG!’s Own Your Power issue!

Helaas, deze winactie is verlopen.

Cover madison beer cg
NEEM NU EEN ABONNEMENT

Beeld: Björn Borg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen