Bjornborg

WIN: 3x Sportoutfit van de nieuwe Björn Borg ‘Running from Daylight’-collectie

Ben jij helemaal into sporten? Scroll dan snel verder, want bij CG! maak je nu kans op een supervette sportoutfit van de brand-new Running from Daylight-collectie van Björn Borg! Bewegen en er amazing uitzien at the same time.

Running from Daylight collectie

De collectie is geïnspireerd op de Zweedse duisternis, met winterse dagen waarbij het al in de middag volledig donker wordt. Daarom bevatten alle items uit de RFD-collectie reflecterende elementen, teksten en technische handigheden.

Er is aan alles gedacht, van een ideale fit en uitsnede in de mouw voor je sporthorloge, tot naadloze vakjes voor je telefoon, sleutel en zelfs een lusje om je shirt of jasje aan te ‘hangen’ zodat je deze niet in je handen hoeft te dragen. Naast de reflecterende elementen, zijn rood en wit belangrijke kleuren, zodat je zichtbaarder bent in het donker. Nice!

bjorn borg

Podcast

Voor de nieuwe collectie is bovendien in samenwerking met High Studios een speciale podcast ontwikkeld! De podcast is een HIIT (High Intensity Interval Training) RUNNING WORKOUT van 45 minuten, gemaakt om je een betere, fittere en sterkere versie van jezelf te laten worden. Het enige dat je nodig hebt om deze training te doen, zijn je Björn Borg sportoutfit, een veilige plek in een park of plein en je koptelefoon/oortjes.

De rest is inbegrepen: muziek, countdown en timing van oefeningen, motivatie en plezier. Samen met de trainer word je door de volledige workout geleid en behaal je gegarandeerd die ‘runner’s high’. De podcast check je hier.

Check ook: 8X De beste podcasts om te beluisteren

Winnen

Wil jij kans maken op zo’n vette sportoufit van de nieuwe Running from Daylight-collectie van Björn Borg? Vul dan het winformulier hieronder in, laat je gegevens en maat achter en vertel ons waarom jij zou moeten winnen. We geven in totaal drie setjes weg. Good luck!

Helaas, deze winactie is verlopen.

LEES OOK:

Beeld: Björn Borg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen