WIN: 3×2 kaarten Before I Fall [GESLOTEN]

Je nieuwe favo film <3

Je nieuwe favo film <3

Wat als vandaag de enige dag uit je leven is? En wat als je maar één dag hebt om alles te veranderen? Klinkt pretty darn scary als je het ons vraagt. Het overkomt Samantha in Before I Fall.

Samantha heeft het perfecte leventje. Perfecte vrienden, perfecte relatie, de perfecte toekomst… Tot een noodlottig ongeluk alles op z’n kop gooit. En zo wordt Sam op een ochtend wakker, zonder toekomst. Elke dag opnieuw beleeft ze dezelfde dag tot aan het noodlottige einde. En terwijl ze gevangen zit in deze herhaling, begint ze zich af te vragen hoe perfect haar leven eigenlijk was. Ze probeert het mysterie te ontrafelen van haar ineens ontspoorde leven, maar daarmee ontdekt ze ook geheimen over haar vrienden. Langzaam maar zeker komt Samantha erachter hoe ze in één dag het verschil kan maken. Niet alleen zijzelf, maar ook de mensen om haar heen moeten veranderen. Voordat de tijd om is.

Benieuwd hoe dit afloopt? Goed nieuws: CG! geeft 3×2 kaarten weg voor Before I Fall! Vul snel het winformulier hieronder in en maak kans!

Pssst… Before I Fall is de verfilming van het gelijknamige boek van Lauren Oliver. Naast de film kun je dus ook nog genieten van het boek ;-).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen