Puma

Win: 3×2 tickets voor PUMA Academy

Dat Puma staat voor female empowerment is geen geheim meer. Vorig jaar ging het sportmerk nog een stapje verder door hun eigen PUMA Academy te openen en nu is het alweer tijd voor een tweede masterclassreeks waar je samen met je bestie/moeder/zus/tante bij kunt zijn!

PUMA ACADEMY

Tijdens deze tweede masterclassreeks draait het ook deze keer allemaal om female empowerment er wordt er door pro’s uitgelegd hoe jij de eerste stappen naar de top zet. Carrière & ontwikkeling staan centraal en je leert alles van ondernemen tot aan salarisonderhandelingen. Als winnaar krijg je toegang tot de Puma Academy Classroom in Amsterdam waar je samen met influencers als Isadee, Tabitha en Lauwtje live masterclasses kunt volgen van echte boss babes.

De classes worden gegeven door:

  • Nancy Poleon – BrandedU (Personal Branding)
  • Hanane Abaydi van FDBCK Agency (Meaningful Leadership)
  • Emilie Sobels van Hashtag Workmode (Ready. Set. Workt it)

De classes worden (live & via live stream) gegeven op 2 december, 20 januari en 3 maart.

WIN!

Wij mogen per masterclass twee kaartjes weggeven. Er zijn per masterclass maar 24 plekken beschikbaar, extra bijzonder als jij een plekje weet te bemachtigen dus! Extra leuk: je krijgt niet alleen masterclasses van power babes, maar je ontvangt ook een PUMA outfit én sneakers! De winactie loopt tot 15 oktober, dus vul hieronder snel het formulier in en wie weet zit jij op 2 december wel in een classroom tussen allerlei influencers. Niet gewonnen? No need to be sad. Je kunt je altijd nog hier gratis inschrijven voor de online lessen.

Log in om mee te kunnen doen met de prijsvraag:

LEES OOK:

Beeld: PUMA | Bron: PUMA

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen