horizon line

WIN: 3×2 vrijkaartjes + bijbehorende escaperoom voor de thriller Horizon Line

Vanaf 29 oktober draait de nieuwe survival actie-thriller Horizon Line in de bioscoop en jij kunt vrijkaartjes winnen! But that’s not all, de hoofdprijs is namelijk nog veel leuker…

Horizon Line

Horizon Line gaat over ex-lovers Sara (Allison Williams) en Jackson (Alexander Dreymon) die elkaar na een lang tijd weer terugzien als ze allebei worden uitgenodigd op de bruiloft van hun beste vrienden. De bruiloft vindt plaats op een tropisch eiland en de liefde tussen Jackson en Sara begint weer op te bloeien, maar het lot denkt hier anders over. Wanneer ze samen met de piloot een tochtje maken in een klein vliegtuigje, krijgt de piloot plotseling een hartaanval en komen ze terecht in één van de grootste stormen ooit.

Zin in nog meer thrillers of horrorfilms? Hier vind je een hele lijst!

Win!

Wil jij naar deze nieuwe actie-thriller? Dat kan! Wij mogen 3×2 vrijkaartjes weggeven en als hoofdprijs 1×2 vrijkaartjes voor de film én één voucher (t.w.v. €135) voor 2 tot 6 personen voor de bijbehorende escaperoom. Wil jij kans maken op deze prijs? Vul dan het formulier hieronder in en wie weet ga jij binnenkort wel met je BFF/lover/ouder/broer/zus naar deze spannende film en/of escaperoom!

Let op: om mee te doen aan deze winactie moet je 16 jaar of ouder zijn!

Helaas, deze winactie is verlopen.


De winactie loopt tot en met vrijdag 30 oktober 2020.

LEES OOK:

Beeld: Horizon Line

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen