Casanovas

WIN: 3×2 vrijkaartjes voor Casanova’s met Jim Bakkum en Lieke van Lexmond

8 oktober draait de gloednieuwe film Casanova’s in de bioscoop! Een heerlijke Nederlandse feelgood film die perfect is tijdens deze druilerige dagen. Bij CG! maak je nu kans op vrijkaarten om samen met je moeder, BFF, vriend(in), noem maar op, naar deze film te gaan!

Casanova’s

Casanova’s is een romantische komedie over de onzekere en verlegen journalist Bas die undercover moet gaan om een mysterieuze datingcoach te ontmaskeren. Deze datingcoach heeft een bestseller geschreven en komt nu met een tweede boek en workshop waarvan hij beweert incompetente mannen binnen drie dagen te kunnen transformeren in heuse casanova’s. Bij de workshop staat hem echter een grote verrassing te wachten, wanneer hij ineens oog in oog komt te staan met zijn jeugdliefde die hij al ruim 15 jaar niet heeft gezien.

De volledige cast bestaat uit: Jim Bakkum, Lieke van Lexmond, Tygo Gernandt, Sergio IJssel, Birgit Schuurman, Leo Alkemade, Gaby Blaaser, Juvat Westendorp, Jouman Fattal, Roeland Fernhout, John Buijsman en Melissa Drost.

Winnen

Wil je kans maken op bioscoopkaartjes voor Casanova’s? Vul dan hieronder het winformulier in met je gegevens en waarom jij deze vrijkaartjes zo graag wil winnen. Good luck!

Helaas, deze winactie is verlopen.

LEES OOK:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • Damysue
  Damysue
  Reactie: Super heb er zin in
  Beantwoorden
 • Beau v kruistum
  Beau v kruistum
  Reactie: Lekker dagje met de meiden, meiden meiden meiden 😍
  Beantwoorden
 • Maggy Peters
  Maggy Peters
  Reactie: 20 oktober ben ik jarig en kan ik helaas mijn verjaardag niet vieren. Ik zou het wel leuk vinden om met mijn beste vriendin een avondje naar de film te gaan en ergens nog wat eten.
  Beantwoorden

Gerelateerde artikelen