holymoliebol

WIN: 5x Design your own oliebol bij Holymoliebol

Ben jij een echte oliebollenfan en kan een snack jou niet gek – en Instagrammable – genoeg? Dan moet je zeker meedoen met deze winactie samen met Holymoliebol!

Holymoliebol

Holymoliebol is een gloednieuwe pop-up store in winkelcentrum Stadshart Amstelveen en brengt je oliebollen in de gekste en meest lekkere smaken. Het zijn de traditionele oliebollen as we know them, maar dan met een moderne twist. Wat je kan verwachten? Zoete recepten zoals de choco salted caramel, tot een hartige old cheesy chorizo bol. Natuurlijk zijn de klassiekers – de naturel en krenten oliebol – er ook gewoon te krijgen. Er is zelfs een glutenvrije oliebol!

Zit jouw favoriete oliebollen recept er niet tussen? Dan kan je kiezen voor de ‘build your own’, waarmee je jouw eigen ultieme oliebol kan samenstellen. En laten we daar nou een leuke winactie voor hebben…

5x Design your own oliebol

Wij mogen namelijk vijf van jullie gelukkig maken met ‘build your own’ oliebollen! Je kunt langsgaan bij de pop-up store en hier vier oliebollen naar smaak designen. De oliebollen kan je versieren met allerlei yummy ingrediënten; van karamel-zeezout– en chocoladesaus tot toffeeblokjes, sprinkles en mini-marshmallows.

Wat moet je doen?

Wat moet je doen om te winnen? Like de foto hieronder, volg @cosmogirl_nl op Instagram en vertel in een reactie hoe jouw ultieme oliebol eruit zou zien als je ‘m zelf zou mogen designen. Winnaars krijgen een DM. Good luck!

Oliebollen bestellen

Naast de pop-up store is er ook de Holymoliebol webshop. Hier kun je ook oliebollen ook online bestellen! Heb je ze voor 14:00 uur besteld, dan zijn ze de volgende dag al in huis. Hoe leuk voor een filmavond met je girls?

LEES OOK:

 

Fotografie: Instagram @holymoliebol, The Social Show

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen