Followme

WIN: 5×2 bioscoopkaartjes voor de nieuwe horrorthriller Follow Me

Vanaf vandaag draait de brand-new horrortriller Follow Me in de bios en bij CG! maak je nu kans om bioscoopkaartjes voor deze creepy film te winnen!

Follow Me

De makers van Escape Room zijn terug met een brand-new horrorthriller waarin we de populaire vlogger Cole volgen, die door zijn vrienden wordt verrast met een reis naar Rusland. Zijn vlogs staan bekend om de meest extreme uitdagingen, niets is voor hem te gek. In Moskou mag de vriendengroep één van de meest exclusieve escape rooms ter wereld spelen. Ondanks dat Cole twijfels heeft, wil hij zijn volgers niet teleurstellen en laat hij zich overhalen om mee te doen. Wanneer de grenzen tussen social media en het echte leven vervagen, draait het spel niet alleen meer om ontsnappen, maar ook om overleven…

Cole wordt gespeeld door de knappe Keegan Allen, die je kunt kennen als Toby uit Pretty Little LiarsNog een goede reden om deze film te kijken dus ;-).

De trailer voor deze spannende film check je hier! Benieuwd wat CG! van Follow Me vond? Lees hier onze recensie.

Winnen

Ben je excited geworden en wil jij graag naar deze film? Good news! CG! mag namelijk 5×2 bioscoopkaarten weggeven voor Follow Me. Here’s what to do: vul het formulier in met je gegevens en laat ons weten waarom jij moet winnen. Good luck!

Zelfs al kaartjes kopen? Dat doe je hier.

Helaas, deze winactie is verlopen.

LEES OOK:

Beeld: Follow Me

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen