WIN: 5×2 filmkaartjes voor Dolittle + rugzak!

Praten met dieren is helaas niet voor iedereen weggelegd, behalve voor Dr.Dolittle. De oorspronkelijke film komt uit 1998, maar Dolittle is terug en wij mogen 5×2 filmkaartjes weggeven, zodat jij ‘m met je bestie/lover/ouders/broer/zus kunt kijken.

Dolittle

As we said, gaat Dr. Dolittle a little back in time. De originele film gaat over een dokter – Eddie Murphy – die erachter komt dat hij met dieren kan communiceren, komt uit 1998! Nu, 21 jaar later, wordt Dr. Dolittle in een heel ander jasje gestoken. Zo speelt de film zich niet meer af in Amerika, maar in het Victoriaanse Engeland en zal er veel spanning en avontuur te zien zijn.

De kinda weird Dr. John Dolittle – Robert Downey jr. – leeft in Dolittle Manor met alleen zijn exotische dieren als gezelschap. Wanneer de jonge Koningin Victoria ernstig ziek wordt, gaat Dolittle op zoek naar een geneesmiddel dat alleen te vinden is op een mythisch eiland. Tijdens deze reis beleeft hij samen met zijn bijzondere dierenvrienden gevaarlijke avonturen, waarbij hij oude vijanden tegenkomt en hij nieuwe wonderlijke wezens ontdekt.

Tijdens deze zoektocht krijgt de dokter gezelschap van een jonge leerling en een paniekerige gorilla, een enthousiaste maar onnozele eend, een cynische struisvogel die continu aan het kibbelen is met een vrolijke ijsbeer én een eigenwijze papegaai.

Bekijk hier de trailer:

Fun fact: de stemmen van de dieren zijn door een paar bekende namen ingesproken! Zo zijn onder andere de stemmen van Tom Holland, Selena Gomez, Ralph Fiennes (de oom van Hero Fiennes-Tiffin!) en Rami Malek te horen.

Dr. Dolittle

Win

Wil jij naar deze film? Dat kan! CG! mag namelijk 5×2 filmkaartjes weggeven + een gave rugzak van Dolittle. Het enige wat je hoeft te doen is de Instagram foto hieronder te liken, @cosmogirl_nl te volgen en in de comments laten weten met wie jij naar deze film wilt. Good luck!


LEES OOK:

Beeld: Universal

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen