Winactie Corgi

WIN: 5×2 kaarten Corgi met te leuke merchandise

Onder de categorie ‘zo cute dat we het bijna niet aankunnen’: Corgi, de nieuwe animatiefilm over de meest geliefde hond van het Britse koningshuis.

Ondanks dat Corgi Rex zich niet altijd aan de regels houdt, is hij lievelingetje van de Koningin. Als Rex door de andere, jaloerse corgi’s het paleis uit wordt gejaagd en niet terugkomt is er blinde paniek. Iedereen denkt dat hij de koude winter buiten de paleismuren niet zal overleven.

Dog What GIF - Find & Share on GIPHY

Rex zet alles op alles om thuis te komen, maar onderweg wordt hij aangezien voor een zwerfhond en naar een hondenkennel gebracht. Waar natuurlijk niemand gelooft dat Rex een koninklijke doggo is… Zal Rex zijn weg terug naar het paleis nog vinden? En zijn ze hem daar dan nog niet vergeten?

We worden al een beetje emo als we eraan denken. Anyone else? Nee? Just us? Cool. Heb je de nieuwe Frozen 2 trailer trouwens al gezien?

Anyhoo, next-level adorbsies wordt Corgi zeker en daarom hebben wij iets heel leuks voor je. We mogen 5×2 kaarten weggeven voor Corgi + superleuke merchandise, waaronder een mok, paraplu en een sleutelhanger. Kans maken? Vul dan asap het winformulier hieronder in en laat ons weten waarom jij wil winnen!

Feelin’ extra lucky today? Doe dan ook mee aan deze winacties.

Lees ook:

Winformulier Corgi kaarten

Log in om mee te kunnen doen met de prijsvraag:

Fotografie: Independent Films

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen