last christmas

WIN: 5×2 kaartjes voor de film Last Christmas + thermosfles en tas!

Nu Halloween voorbij is, ruilen we de griezelfilms in voor kerstfilms en die vinden we stiekem veel leuker. En één van de kerstfilms waar we graag naartoe willen is Last Christmas. Jij ook? Dat kan! Wij mogen namelijk 5×2 filmkaartjes weggeven + thermosfles (to keep you warm) én tas! Wil je dit winnen? Read on!

Last Christmas

First things first, we zullen je even vertellen waar deze rom-com over gaat, zodat je nóg meer excited bent over deze kerstfilm.

In case je de muziek van Wham! en George Michael het liefst 365 dagen per jaar luistert, mag je deze film niet overslaan. Last Christmas is namelijk geïnspireerd op hun muziek, dus dat wordt lekker meezingen!

Kate (Emilia Clarke) is jong, losbandig, een tikkeltje humeurig en alles behalve happy with her life. Dit komt mede door de zware periode die ze heeft doorstaan en haar baan als kerstelf – inclusief de rinkelende belletjes aan haar schoenen – in een kerstwinkel die het hele jaar open is. Wanneer Tom (Henry Golding) in haar leven komt en de muur die Kate om zichzelf heeft gebouwd doorbreekt, lijkt hij te mooi om waard te zijn. En terwijl Londen wordt klaargemaakt voor de mooiste tijd van het jaar, lijkt niks goed te gaan voor deze twee, maar soms moet je gewoon naar je hart luisteren… en een beetje ‘faith’ hebben…

Win win win!

Excited already? It’s getting even better… Wij mogen niet alleen 5×2 filmkaartjes weggeven, maar ook een thermosfles en een té leuke canvas tas!

Wat moet je doen om te winnen? Like de foto hieronder, volg @cosmogirl_nl en tag degene met wie jij naar deze nieuwe kerstfilm wilt!

Releasedatum

Wil jij, net als wij, asap naar Last Christmas? De kerstfilm draait vanaf 7 november in de bioscoop!

LEES OOK:

Beeld: Instagram @lastchristmasthemovie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen