Win een Lovely Lama Tangle Teezer Original Brush & Wet Detangler!

WIN: 6x Tangle Teezer Lovely Lama pakket

Vergeet Becky With The Good Hair. Met deze Lama Tangle Teezer en Tangle Teezer Wet Detangler ben jij niet alleen Becky With The Even Better Hair, maar ook nog eens Becky met dat super adorable hair brush-setje waar je instantly gelukkig van wordt!

Lovely Lama Tangle Teezer

Dat een Tangle Teezer onmisbaar is in je beautykit, werd jaren geleden al duidelijk, toen de borstel de één na de andere award in de wacht sleepte. En terecht. De Original brush bestaat namelijk uit twee lagen flexibele tandjes, die smoother dan Noah Centineo‘s vingers ~ in our dreams ~ door je haar glijden. No more getrek aan je lokken dus. Bovendien masseert-ie ook nog eens je hoofdhuid. Worden je haarzakjes ook gezonder, en dus blijer, van. Willen we. Kun je nagaan hoe luscious je lokken worden, als je ook nog eens deze 7 tips om je haar sneller te laten groeien opvolgt.

Wet Detangler

En dat is nog maar één van de borstels. In het setje zit namelijk ook een Wet Detangler. Deze borstel begrijpt als geen ander hoe kwetsbaar je natte lokken zijn, en daarom is-ie extra gentle. Net als de Original, trekt de borstel niet aan je haren en dat maakt ‘m perfect voor het verspreiden van shampoo of een haarmasker. Genius.

Win!

Het setje zou natuurlijk niet compleet zijn zonder een matching lama etuitje, plus matching (fluffy!) lama sleutelhanger. Heb jij dit geniale setje nodig in je leven? No prob-lama. Volg CosmoGIRL! dan snel op Instagram, like de Tangle Teezer Insta post en laat ons in een comment weten waarom jij of je bestie moet winnen.

LEES OOK:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen