zonnebrilkoord

WIN: 7x Zonnebrilkoordjes van SUNNY CORDS

Het zonnebrilkoordje is weer helemaal back on trend en ze zijn leuker dan ooit! Mega handig ook, want met dit koordje kan je gewoon je sunnies om je nek hangen en vermijd je dat ‘ie weer eens vast komt te zitten in je haar of kwijtraakt (en je er na lang zoeken achterkomt dat ‘ie toch nog op je hoofd zat).

SUNNY CORDS

Toen oprichtster Florine in Australië ging wonen, kon ze geen enkel brillenkoordje vinden. Door het warme weer loopt iedereen daar met een zonnebril op, maar tóch waren de koordjes nergens verkrijgbaar. Daar moest iets mee gebeuren! Het merk is dan ook een samensmelting geworden van de trendy stadsstijl van Amsterdam en de relaxte sfeer van Bondi Beach. Florine reist inmiddels de hele wereld over voor de beste inspiratie en de mooiste materialen (zoals Bali!). SUNNY CORDS heeft heel veel verschillende designs en ieder item is ook nog eens handgemaakt!

Meer leuke zonnebrilkoordjes shop je hier.

WIN

Gelukkig mogen wij nu zeven verschillende (en mega leuke) zonnebrilkoordjes van SUNNY CORDS weggeven! Van veertjes en kraaltjes, tot bedeltjes en kwastjes: deze koordjes wil je hebben. Bovendien is zo’n koordje de kers op de taart van jouw zomerse (festival)outfit.

Wat moet je doen?

Volg CosmoGIRL! op Instagram, like de post die bij de SUNNY CORDS winactie hoort en laat in een reactie eronder weten welk koordje jij wilt winnen en waarom. Good luck!

Nog geen zonnebril om aan je koordje te hangen? Check hier een paar superleuke (en goedkope!) exemplaren. 

 

Koordje 1: goud met zwarte kralen

 

zonnebrilkoord

 

Koordje 2: goud

zonnebrilkoord

Koordje 3: goud met rood

zonnebrilkoord

Koordje 4: goud met zwart

zonnebrilkoord

Koordje 5: goud met veerbedeltje

zonnebrilkoord

 

Koordje 6: wit met bedeltjes

zonnebrilkoord

Koordje 7: hartje en kwastje

 

 

LEES OOK:

 

Beeld: SUNNY CORDS

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen