sebacia

WIN: Acnebehandeling van Sebacia

Last van acne en #hopeless omdat je alles al geprobeerd hebt om ervan af te komen? Meet Sebacia.

Sebacia

Sebacia is een medisch en dermatologisch bedrijf uit Amerika. Zij ontwikkelden een speciale technologie, waarbij gouden microdeeltjes met een massageapparaat in de (gezichts)huid worden gemasseerd. Vervolgens worden de deeltjes met een laser verwarmd, waardoor de talgklier wordt verkleind. Met resultaat: studies hebben aangetoond dat behandelingen met deze technologie mindblowing resultaten leveren en acne drastisch (en langdurig) wordt verminderd.

Behandeling

Het behandelingtraject duurt twee tot drie maanden en begint met een uitgebreid intakegesprek. De behandeling zelf bestaat uit drie sessies van 45 minuten, verspreid over drie weken. Er is onderzoek gedaan om de resultaten van de behandelingen te kunnen monitoren en meten. Dat onderzoek toont een gemiddelde verbetering van 85% in gezichtsacne aan na een jaar. De eerste resultaten zie je binnen twee tot drie maanden. Daarnaast kan de acne voorgoed wegblijven, is de behandeling relatief pijnloos en heb je geen last van bijwerkingen.

Wist je dat je ook vaginale acne kunt hebben? 

Winnen

Helemaal hyped geworden? Dan hebben we goed nieuws voor je. Wij mogen namelijk 1x een Sebacia acnebehandeling t.w.v. €250 weggeven!

Here’s what to do: vul het winformulier hieronder in met je gegevens én het codewoord. Wat dat is? Dat vind je in het allernieuwste Boss Babe issue van CosmoGIRL!.

Log in om mee te kunnen doen met de prijsvraag:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen