Amsterdam Coffee Festival

WIN: 3×2 kaarten voor Amsterdam Coffee Festival

Behoor jij tot de categorie mensen die niet kan lachen voordat er een venti latte naar achteren is getikt? Dan is het Amsterdam Coffee Festivalv jouw personal slice of heaven.

Amsterdam Coffee Festival

Alsof de naam het nog niet duidelijk maakte: Amsterdam Coffee Festival staat voor 100% in het teken van… Koffie. En dan echt in de breedste zin van het woord: barista’s, professionals, koffiebarfanaten, experts of gewoon coffee lovers like yours truly. Meer dan honderd stands met koffiegerelateerde producten, een food market, dj’s, mocktails met een stevige shot caffeïne en muchos mogelijkheden om te proeven. Nice.

Coffee Drinking GIF - Find & Share on GIPHY

Het volledige programma check je op de website van Amsterdam Coffee Festival, en je kaartjes scoor je ook daar. Maar, CG! heeft nu ook iets heel leuks voor je… Wij mogen namelijk 3×2 kaarten weggeven voor het Amsterdam Coffee Festival, van 1 tot en met 3 maart in de Westergasfabriek in Amsterdam!

Kans maken? Vul dan het winformulier hieronder in, en vertel ons waarom jij er met die kaarten vandoor moet gaan. Good luck! 

Je maakt hier trouwens ook kans op een jaar lang gratis Benefit wenkbrauwproducten!

LEES OOK:

Winformulier Amsterdam Coffee Festival

Log in om mee te kunnen doen met de prijsvraag:

Fotografie: Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen