backpack

WIN: Anti-diefstal backpack van XD Design

De Cathy Backpack en de Elle Backpack zijn door XD Design in het leven geroepen om alle women in the world een stukje zekerheid en veiligheid terug te geven. En wij mogen nu twee stuks van elke rugzak weggeven!

Cathy Backpack

Deze rugzak is zeker niet een normale backpack. Hij heeft namelijk twee ingebouwde alarmen! Komt iemand dichterbij dan je wil? Druk twee keer op de bovenste knop in de schouderband en er gaat een alarm af. Om af te schrikken of juist om aandacht te trekken van omstanders. Als er niemand in de buurt is, kun je ook twee keer op de onderste alarmknop drukken. De Cathy-app op je telefoon stuurt dan een SOS-alarm naar drie contacten in je telefoon. Zij ontvangen dan jouw hulproep en je locatie. Zo amazing.

Bovendien is ‘ie perfect te combineren met alle outfits, zoals dat ene leuke zomerjurkje, zonnebril en zonnebrilkoordje!

backpack

Elle Backpack

Vind je het alarm too much, maar wil je wel een gevoel van veiligheid hebben? Dan is de Elle Backpack van XD Design jouw perfecte match!

Deze rugzak heeft net als de Cathy een reflecterende strip en loads of anti-diefstaleigenschappen. Hierbij kan je denken aan verstopte ritsen en heel veel handige opbergvakjes aan de binnenkant. Sounds perfect!

backpack

Winnen

Wij geven 2x de Cathy rugzak (één keer in het blauw en één keer in het zwart) t.w.v. €129,95 en 2x de Elle rugzak (allebei in het zwart) t.w.v. €79,95 weg! Deze winactie is ook terug te vinden in de allernieuwste CG! Heb je ‘m nog niet? Ren dan zo snel als je kunt naar de winkel, want dit issue wil je hebben!

Meer kleuren en modellen vind je op XD-Design.com

Log in om mee te kunnen doen met de prijsvraag:

 

LEES OOK:

Beeld: XD Design

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen