Win Hands Off My Chocolate

WIN: De nieuwe vegan repen van Hands Off My Chocolate

Het is de laatste week van #CGFunFebruary en ook vandaag geven we weer iets leuks weg! In samenwerking met chocolademerk Hands Off My Chocolate geven we maar liefst drie keer hun nieuwe vegan repen weg!

Vegan

Ja, je hebt het goed gelezen: de nieuwe chocoladerepen van Hands Off My Chocolate zijn vegan! Misschien denk je wel dat een vegan chocoladereep minder lekker is, maar de chocolademakers van Hands Off My Chocolate bewijzen het tegendeel. CG! heeft de repen geproefd en we can tell: ze zijn romig, vol van smaak en overheerlijk. Good news voor de chocoladeliefhebber die op zoek is naar een plantaardig alternatief!

Nieuwe repen

Hands Off My Chocolate is de uitdaging aangegaan en heeft de populairste chocoreep van Nederland, de karamel-zeezout-melkchocolade, zònder dierlijke producten gemaakt. Door de rijstmelk en hazelnootpraliné heeft de reep wel nog een romige textuur, yum. Ook is er een nieuwe vegan smaak voor de pure chocolade lovers, namelijk de nieuwe Oat Cookies & Caramel reep met 70% cacao, crunchy vegan havermoutkoekjes en stukjes karamel heb je een stukje heaven wat wegsmelt op je tong. De derde vegan reep is de Seriously Dark, maar misschien ken je deze al, want die zit al een paar jaar in het assortiment.

Quiz hier hoe vegan jij al eet

Win!

CosmoGIRL! mag 3x de drie vegan repen van Hands Off My Chocolate weggeven. Kans maken? Volg @cosmogirl_nl op Instagram, like de post hieronder en laat in de comments weten wat voor vegan chocoladereep jij zou maken als je het voor het zeggen had!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen