a star is born

WIN: DVD EN SOUNDTRACK VAN A STAR IS BORN

Lekkere hapjes… Check!
Comfy PJ’s… Check!
BFF’s… Check!

Het enige wat nog ontbreekt voor jullie girls night is een zwijmel/sing-along movie. Komt dat even goed uit! Laten wij nou precies zo’n film (inclusief soundtrack!) weggeven! Ja je leest het goed, de Oscar-genomineerde film A Star is Born mogen wij weggeven op DVD én met soundtrack.

A Star is Born storyline

Lady Gaga en Bradley Cooper (die ook de regisseur is van de film) spelen en zingen de sterren van de hemel in dit romantische drama. Jackson – de inmiddels niet meer zo populaire – countryzanger ontdekt en wordt verliefd (obviously) op de worstelende artiest Ally. De droom die Ally voor ogen had om het te maken in de muziekwereld, had ze al zo goed als opgegeven. Jackson is het hier alles behalve mee eens en moedigt haar aan om de plek in de spotlight op te eisen (how romantic). Maar wat gebeurt er wanneer Jackson het gevoel krijgt steeds meer in Ally’s shadow te staan…?

WIN!

Wie niet waagt, wie niet wint! Breng al je vriendinnen op de hoogte van deze winactie, en wie weet wordt één van jullie dan wel de gelukkige winnaar van deze film. Dan kunnen jullie elkaar mooi de zakdoekjes aangeven, want tranen gegarandeerd… (elkaar dan wel echt uitnodigen, hè) De film is voorzien van een heleboel prachtige nummers en surprise, surprise! Ook al deze songs, inclusief het amazing nummer Shallow, wordt als soundtrack meegestuurd met de DVD.

Niet genoeg aan 1 film? Check deze hele lijst met live-action movies en vullen maar die agenda!

LEES OOK:

Fotografie: Warner Bros. 

Log in om mee te kunnen doen met de prijsvraag:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen