Buddha To Buddha

WIN: Gegraveerde ketting van Buddha to Buddha

Omdat depressieve klachten onder jongeren aanzienlijk zijn gestegen sinds de coronacrisis, organiseert CosmoGIRL! ‘Fun February’ en dat betekent een hele hoop leuks op ons Instagram account, inclusief toffe winacties! Vandaag maak je kans op een gegraveerde ketting van Buddha to Buddha ter waarde van €129!

Buddha to Buddha

Speciaal voor Valentijnsdag heeft sieradenmerk Buddha to Buddha een speciaal ontworpen pendant gelanceerd voor de Essential ketting, die persoonlijk gegraveerd kan worden. Het sluit aan bij hun campagne ‘Embrace love’ en jij maakt nu kans op deze unieke ketting!

Embrace love

In de ‘Embrace love’ campagne maakt Buddha to Buddha verschillende ‘liefdesverhalen’ visueel. Het doel hiervan is het stimuleren van verschillende vormen van liefde en deze te delen met de wereld. Of dat nou de liefde is voor je lover, voor je BFF, huisdier, familie of passie. We kunnen in deze tijd misschien niet altijd fysiek dicht bij elkaar zijn, maar er is altijd een manier om een connectie te maken.

Check ook: 15x Leuke Valentijnscadeautjes voor je lover

Winnen

Wil jij kans maken op een Buddha to Buddha ketting inclusief graveren ter waarde van €129? Like dan de bijhorende Instagram post hieronder, zorg ervoor dat je @cosmogirl_nl op Instagram volgt en laat in een comment weten voor wie jij dit jaar superveel liefde voelt en waarom ❤️.

 

Beeld: Buddha to Buddha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen