hollister

WIN: Hollister Festival Nite For Her

Christmas season, we love you. Maar we zouden liegen als we zeggen dat we ook niet stiekem verlangen naar de lange, warme, zomerdagen. Dansen op festivals bij een ondergaande zon, hele dagen chillen op het strand, die zwoele zomeravonden die nooit lijken te eindigen… Sweet, sweet summer days, oh how we miss you.

Hollister Festival Nite For Her

Gelukkig is Hollister here met Festival Nite, hun nieuwste geur die je met één sniff meeneemt naar je fijnste summer memories. Festival Nite is een delish mix van weelderige bloemen, tropische vruchten en lome zoetheid. De geur opent fris met kokosnoot, roze fresia en mandarijn en doet je denken aan kleurrijke flower crowns, terwijl het hart met zwarte bes, appelbloesem en tijgerorchidee heerlijk in je huid smelt. De basis is een combinatie van dromerige vanille, zoete marshmallow en senuseel goudkleurige amber. Close your eyes and dream away.

Hollister

WIN!

Gaat jouw hart ook al sneller kloppen? Dan gaan we het nog even beter maken voor je. Wij mogen 10x Hollister Festival Nite for Her weggeven, t.w.v. €45! Here’s what to do: vul het formulier hieronder in met het magische codewoord… Wat dat is? Dat check je op bladzijde 43 van de nieuwste CosmoGIRL!.

Log in om mee te kunnen doen met de prijsvraag:

 

LEES OOK:

Beeld: Hollister 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen