Valentijnsdag luisterboek

WIN: je eigen romantische luisterboek van Storytel voor Valentijnsdag

Persoonlijke cadeautjes zijn natuurlijk het leukste om te geven voor Valentijnsdag, en CG! zou CG! niet zijn als we het perfecte cadeau voor V-day hebben gevonden die je bij ons kunt winnen: je eigen gepersonaliseerde luisterboek van Storytel.

Storytel

Op Storytel vind je 101 romantische luisterverhalen waar je naar kunt luisteren, maar wat is er nou nóg romantischer dan luisteren naar liefdesverhalen van anderen? Yep! Je eigen liefdesverhaal natuurlijk! Wij geven jou de kans om dit jaar jouw lover te verrassen met jullie eigen liefdesverhaal. Als winnaar mag je namelijk je eigen verhaal komen inspreken in een echte studio in Haarlem (uiteraard Covid-proof) en je ontvang je jouw luisterverhaal als MP3-bestand.

All You Need Is Love

Meedoen? Here’s how!

De studio in Haarlem is 6 februari beschikbaar, dus houd deze dag vrij in je agenda. Je schrijft zelf je eigen liefdesverhaal van maximaal 30 minuten. Storytel doet eindredactie over je verhaal en zal het omzetten in een luisterverhaal. Vervolgens mag je je verhaal zelf komen inspereken in de Top Format Studio in Haarlem. Als kers op de taart wordt jouw verhaal door de editors van Storytel verwerkt tot een écht luisterboek. Je ontvang je verhaal op tijd zodat jij jouw lover op 14 februari kunt verrassen.

Enthousiast geworden? Vul onderstaand formulier in om mee te doen. De winnaar krijgt vrijdag een bericht.

Helaas, deze winactie is verlopen.

Beeld: Gettyimages

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen