Wonder

WIN: 4×2 kaarten voor de nieuwe bioscoopfilm Wonder

Last van de kou? Hijs jezelf dan asap in je warmste kleding en rol vanavond nog naar de bioscoop. Wonder, de meest hartverwarmende film ever, is namelijk sinds vandaag uit en hij is so. so. good.

Wonder vertelt het verhaal over August, een jongetje dat geboren is met een gezichtsafwijking. Bang om niet geaccepteerd te worden, hebben zijn ouders hem nooit naar een reguliere school gestuurd. Tot nu toe. Als hij voor het eerst voet zet in groep 5 verandert hij in een held. Want waar familie, nieuwe klasgenoten en ouders strugglen met acceptatie, bewijst Auggie dat je niet onopgemerkt kunt blijven als je bent geboren om op te vallen.

#ChooseKind

Wonder is gebaseerd op het gelijknamige boek van R.J. Palacio en Julia Roberts, Owen Wilson en cutie Jacob Tremblay schitteren in de hoofdrol. Eén en al must-see materiaal dus. 

Enne, nog fijner: CG! mag 4×2 kaarten voor Wonder weggeven, plus leuke movie goodies zoals een star projecter en een fidget spinner. Vul het winformulier hieronder in om kans te maken. Good luck! 

Lees ook: Kendall Jenner is het bestbetaalde model van de wereld

Fotografie: Independent Films

Log in om mee te kunnen doen met de prijsvraag:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen