Kussensloop

WIN: Satijnen kussensloop van Beauty Pillow

Net toen we dachten dat dutjes en sleep in general niet beter konden worden, leerden we Beauty Pillow kennen.

Satijnen kussensloop van Beauty Pillow

De kussenslopen van Beauty Pillow zijn gemaakt van de beste kwaliteit satijn. Enne, you know what een satijnen kussensloop means: megaveel beauty perks!

Zo worden verzorgingsproducten door satijn niet opgenomen en kunnen ze dus gewoon hun werk blijven doen, wordt de talgproductie gereguleerd en heeft satijn een polijstende werking, waardoor je huid niet over het kussen schuurt en ook je haar ongestoord over het kussen kan glijden.

Om maar een paar voorbeelden te noemen… En waar katoen het vocht van je huid en haar (deels) absorbeert, blijft dat bij satijn behouden, which means no more trekkerig gevoel als je wakker wordt. And there’s more. Je haar wordt minder snel vet én puistjes en onzuiverheden krijgen de kans om te kalmeren. Hierdoor verdwijnen ze een stuk sneller.

Allemaal terwijl je slaapt. Takes je volgende schoonheidsslaapje to a whole new level. The dream.

Winnen

En het wordt nog beter. Wij mogen 2x een satijnen kussensloop van Beauty Pillow weggeven, t.w.v. €23,95 per stuk.

Here’s what to do: vul het formulier hieronder in, met het magische codewoord dat je kunt vinden in het nieuwe XL Fashion Issue van CosmoGIRL!. Good luck!

Log in om mee te kunnen doen met de prijsvraag:

LEES OOK:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • kiki_tw
  Kiki ter Weijden
  Reactie: WELTERUSTEN! ik zou super graag een van deze kussenslopen willen winnen omdat ik heb gehoord dat dit goed is voor krullen haar, en aangezien ik een krullenbol ben lijkt dit me echt top!!
  Beantwoorden
 • Jacqueline de Waal
  Jacqueline de Waal
  Reactie: Wauw echt super gaaf
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Anoniem
  Reactie: Welterusten!
  Beantwoorden
 • jade.girlz
  jade.girlz
  Reactie: Wauw wauw wauw! Wat wil ik graag een satijnen kussensloop winnen van beauty pillow. Zo fijn dat mijn verzorgingsproducten door het satijn niet worden opgenomen en dat mijn puistjes de kans krijgen om te kalmeren dat is toch fantastisch?! Ik ga heel erg hopen dat ik dit mag winnen, niet geschoten is altijd mis! Fingers Crossed, welterusten! (:
  Beantwoorden
 • Fay Pronk
  Fay Pronk
  Reactie: WELTRUSTEN! Ik zou heel graag een kussensloop willen winnen omdat het je puistjes kalmeren en je haar minder snel vet word en aangezien ik puistjes heb en mijn haar heel snel vet word lijkt het me erg fijn om een satijnen kussensloop te hebben! Ik hoop heel erg dat ik dit win maar zo niet, was het de moeite waard te proberen!
  Beantwoorden
 • GwenJanssenx
  GwenJanssenx
  Reactie: Ik hoop zo erg dat ik dit win!! Heb al jaren last van puistjes en heb zowat elk verzorgingsmiddel geprobeerd. Ik hoop dat deze sloop mijn wondermiddel wordt!! Ben benieuwd of ik ga winnen? Je weet maar nooit!
  Beantwoorden
 • Xsuusx.12
  Xsuusx.12
  Reactie: WELTERUSTEN, ik zou heel graag zo'n kussensloop willen winnen omdat ik hoop hier makkelijker op te slapen, want de laatste tijd is slapen echt een dingetje geworden. Dus ik hoop dat als ik zou winnen dat ik minder snel in de stress zou vliegen en gewoon een goede nachtrust zou hebben. Het lijkt me echt heel fijn! Wie weet lukt het me eens om te winnen ;))
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Anoniem
  Reactie: WELTRUSTEN! Wauw, dit zal zo goed van pas komen op mijn nieuwe bed in mijn eigen huisje! I hope for the best, fingers crossed..
  Beantwoorden
 • Fiek
  Fiek
  Reactie: WELTERUSTEN! Wat een mooie kleurtjes en ik heb nooit geweten dat satijn ook veel beter voor je huid en haar is om op te slapen! Hierop kan je dus echt een schoonheidsslaapje doen zodat je er beter uitziet in de ochtend ;-)
  Beantwoorden
 • Siets
  Siets
  Reactie: Het lijkt mij echt super fijn en mooi om op zo’n kussen te slapen. En goed voor mijn haarrr!
  Beantwoorden

Gerelateerde artikelen