Clairerose (2)

WIN: Setje van Claire Rose X EDITED

Zitten we weer hoor, kwijlend door de grid van Claire Rose te scrollen. Can we just copy-paste her outfits already… Nou eh, ja!

Claire Rose x EDITED

EDITED heeft onze please-give-her-wardrobe-to-us-verlangens gehoord en bracht samen met Claire Rose herself een collectie uit. ‘De accessoires zijn geïnspireerd op vintagestukken die ik in winkeltjes in ST. Tropez en webshops heb gevonden’, zegt Claire. Ze maakte ze na met haar own personal touch en keek naar icons als Brigitte Bardot en fotograaf Slim Aarons. ‘De designs doen denken aan de seventies met een moderne twist’, zegt Clair, en we absolutely love it.

Het idee achter alle items is dat ze lekker versatile zijn. Zo zijn de kersenrode muiltjes perfect voor een ice cream dat, maar kun je ze onder een jeans ook op school rocken. De tas is geïnspireerd op een oude klassieker, maar dan net een stukje groter: superhandig voor everyday life.

Ook instantly in love? Dan hebben we heel leuk nieuws: wij mogen de tas en de muiltjes van Claire Rose x EDITED (t.w.v. €168,90) weggeven!

Excr2

Winnen?

Here’s what to do: vul het winformulier hieronder in met je gegevens én het magische codewoord…. Wat dat is? Dat vind je in het nieuwe zomer issue van CosmoGIRL!. Nu in de winkel en online te bestellen!

Helaas, deze winactie is verlopen.

LEES OOK:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • Lien
  Lien
  Reactie: Omg zo leuk!! Ik hoop dat ik win! Anders heel veel succes iedereen! Ps: de ALLER NIEUWSTE Cosmogirl is zo leuk! 🤩🦋 Liefssss xx
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Anoniem
  Reactie: Wat leuk deze winactie! liefsss xxx
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Anoniem
  Reactie: De nieuwe Cosmogirl is ontzettend leuk❤️ Wat leuk🤩Ik zou heel graag deze prachtige prijs willen winnen, want dan kan ik de hele zomer schitteren🍀
  Beantwoorden
 • veurink

Gerelateerde artikelen