Lelosila (2)

WIN: SILA, de nieuwe instap-sekstoy van LELO t.w.v. €169

Omdat depressieve klachten onder jongeren aanzienlijk zijn gestegen sinds de coronacrisis, organiseert CosmoGIRL! ‘Fun February’ en dat betekent een hele hoop leuks op ons Instagram account, inclusief toffe winacties! Vandaag maak je kans op de nieuwste sekstoy van LELO: de SILA.

LELO SILA

Ben jij altijd al benieuwd geweest naar een seksspeeltje, maar heb je er nooit een durven kopen? Dan is de nieuwe LELO SILATM  de perfecte instap in de wereld van sekstoys. LELO is een high-end designer van seksspeeltjes en voorvechter van seksueel welzijn, en leert ons met deze nieuwe toy de kunst van slow seks, door ons op een langzame, bewuste en intense manier orgasmes te laten ervaren.

Wat doet de SILA?

Clitorisstimulatie is het geheim van orgasmes voor een grote meerderheid van mensen met een vulva en vagina. Maar wist je dat bijna alle vibrators alleen het puntje van de clitoris stimuleren? De sonische golven van de LELO SILA™ komen in acht verschillende intensiteiten en zorgen voor stimulatie van 75% van de clitoris. De toy heeft een extra grote en zachte mond die zorgt voor een sensuele, langzame opbouw van een orgasme, waarbij het pulseert, zuigt en stimuleert. Haar lichaamsveilige siliconen zijn ontworpen om sonische golven te absorberen en terug te sturen naar het lichaam, waardoor een zacht maar diep en intens bevredigend gevoel ontstaat.

Check hier alles wat je wil weten over masturberen

Deze nieuwe toy komt bovendien in zachte CG!-proof pastelkleurtjes (roze, lila en aqua) en is 100% waterproof! SILA™ is perfect voor degenen die altijd al nieuwsgierig waren naar seksspeeltjes, maar aarzelden om er eentje te gebruiken of niet wisten waar ze naar op zoek waren. 

LELO SILA

Winnen?

Voor #CGFunFebruary mag CosmoGIRL! één van jullie blij maken met een LELO SILA™! Wil jij kans maken? Vul dan het winformulier hieronder in en laat weten waarmee jij een orgasme zou vergelijken, zoals wij doen in dit artikel. Originaliteit wordt beloond! Wie weet kan jij jezelf komende Valentijnsdag eens goed verwennen, good luck ;-).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen