LG

WIN: Smartphone van LG

Een goede Insta-feed begint natuurlijk met een goede camera. En wie dat maar al te goed weten, zijn de smartypants bij LG Electronics. En daarom bedachten zij de LG Q60.

LG Q60

Een superfijne smartphone met maar liefst vier camera’s! Deze camera’s bieden negen unieke functies, zodat je de beste foto’s, video’s en selfies kunt maken. Denk aan een snelle autofocus-functie, waarmee je bewegende beelden scherp vastlegt. Of de Group Portrait-fucntie, zodat iedereen op de foto crisp op beeld staat. Een andere snelle functie is de AI Cam hierdoor heb je geen filter meer nodig. Je onbewerkte foto zal nóg mooier zijn dan de realiteit. Een laatste unieke feature is de Super Wide-Angle camera (5MP). Alleen met de Q60 leg je een 120 graden uitzicht vast. Tof!

Met de front-camera maak je stunning selfies. De 13 megapixel-camera en de Portrait-functie zorgen ervoor dat jij nog meer opvalt in selfies. Edit je selfies met studio, een functie waarmee je onder andere de achtergrond kunt veranderen. Zin in een drastische verandering? Je kunt ook jezelf een nieuwe look geven door je haarkleur te veranderen. Daarnaast heeft de smartphone een 7.1 surround systeem, waardoor elk geluid je volledig lijkt te omringen. Hierdoor worden je favo vlogs en de songs van Shawn Mendes even more amazing!

LG

Win!

Wij mogen 8x de LG Q60 weggeven, t.w.v. €279! Here’s what to do: vul het formulier in met het magische codewoord… Wat dat is? Dat check je op pagina 89 van de nieuwste CosmoGIRL!

Log in om mee te kunnen doen met de prijsvraag:

 

LEES OOK: 

Beeld: LG

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen