No Valentijn, no worries! Speciaal voor jou en je bestie organiseren wij een Every Day CosmoGIRL!, Girlz en Hitkrant movie date.

OVER DE FILM

De 16-jarige Rhiannon leidt een pretty standaard tienerleven. Maar wanneer haar vriendje Justin op een dag wat verward op school aankomt, verandert alles. Ze besluiten een dag te spijbelen en hebben de tijd van hun leven, maar de volgende dag merkt Rhiannon dat Justin niet hetzelfde is. Hij zegt dat hij zich niets meer van de dag ervoor kan herinneren en zelfs het liedje dat ze samen luidkeels meezongen lijkt hij nog nooit gehoord te hebben. Best wel weird, of niet dan?

Alles wordt alleen maar vreemder wanneer onbekende mensen contact met haar opnemen. Ze ontdekt langzaamaan dat ze met ‘A’ te maken heeft, een rondreizende ziel die elke dag wakker wordt in een ander lichaam…. Ze wordt verliefd op A en de twee zoeken elke dag een manier om elkaar weer terug te vinden. Zo romantisch!

MOVIE DATE

Wil jij op 14 februari om 18:50 samen met je bestie naar deze film in de Kinepolis Jaarbeurs in Utrecht? Vul dan snel het formulier hieronder in, en maak kans om aanwezig te zijn op de leukste Valentijn movie date ever! Good luck, babes! 

Every Day

Lees ook: CG!’s Ivana kletste met Zac Efron & Zendaya!

Fotografie: Dutch FilmWorks 

Log in om mee te kunnen doen met de prijsvraag: