Je hebt vast wel eens van Elite Model Management gehoord. Veel topmodellen zoals Lara Stone en Cindy Crawford zijn internationaal beroemd geworden via Elite. Het is namelijk het grootste modellenbureau van de wereld! Logisch dat er dus heel veel meiden en jongens zijn, misschien jij ook wel, die dromen van een modellen contract bij Elite!

Duizenden modellen hebben zichzelf het afgelopen jaar, tijdens één van de casting-dagen, aan Elite Model Look Nederland laten zien. Elite Model Look is een modellenwedstrijd waarbij de modellen strijden om een contract bij het bekende Elite Amsterdam. Na een veeery exciting finale in Amsterdam zijn er 16 finalisten uitgekomen!

De finalisten bestaan uit 8 meiden en 8 jongens. Zij gaan door voor de Elite Model Look Nationale Finale die zal plaatsvinden op zaterdag 3 november. Hier strijden zij om de eerste plaats, maar ook voor een nóg grotere plek, namelijk in de internationale (OMG!) finale waar maar liefst 40 internationale modellen zich plaatsen voor een contract bij Elite World. Win je dus allebei de finales dan heb je een contract voor de Nederlandse Elite maar ook een Elite World contract t.w.v. €150.000,-! Hoe gaaf is dat?

VIP arrangement

Nu mogen wij één VIP arrangement weggeven voor de Nationale finale & you and your bestie can win this! Voorafgaand aan de show staat er voor jullie een meet & greet met de finalisten op de planning en na afloop krijgen jullie een Elite Model Look Goodiebag. Daarna – als kers op de taart –  legt de fotograaf jullie vast voor de bekende fotowall. Jullie zijn de eregast van de finale!

Meedoen? Easy. Vul snel het winformulier hieronder in en vertel ons waarom jij er met die prijs vandoor moet gaan! De winnaars krijgen aanstaande donderdag bericht, dus keep your toes and fingers crossed until then.

Log in om mee te kunnen doen met de prijsvraag: