onward

WIN: Vrijkaarten voor Disney Pixar’s Onward + goodies!

Ben jij een grote Disney fan en kan jij dan ook niet wachten tot de nieuwe Disney Pixar film Onward in de bios draait? Well, lucky you want wij hebben een hele leuk winactie voor je!

Onward

Onward vertelt het verhaal van twee elvenbroertjes die wonen in een fantasiewereld vol elfen, trollen en eenhoorns. Ze krijgen een bijzonder cadeau van hun moeder; iets wat hun overleden vader hen heeft nagelaten. Samen gaan ze op zoek naar magie om hun vader, of eigenlijk een deel van hem, terug te halen uit de dood. Onward is een bijzonder en avontuurlijk verhaal vol humor, liefde en doorzettingsvermogen en nu al onze favoriete film van 2020!

LGBT-personage

Onward is bovendien de eerste Disneyfilm waarin een LGBT-personage verschijnt. Het gaat hierbij om een lesbische cycloop die als politieagente werkt. Go you Disney!

Trailer

De trailer maakt je aan het lachen en geeft je ook een brok in je keel, want deze twee broers zijn vastberaden om hun vader (helemaal) terug te halen naar de fantasiewereld.

Nog meer Disney kijken? Check hier wat er allemaal deze maand op Disney+ verschijnt! 

Winactie

Onward draait vanaf morgen (4 maart) in de bioscoop en CosmoGIRL! mag daarom 3x een Onward pakket weggeven! In dit pakket vind je twee vrijkaarten voor de film + leuke filmgoodies.

Kans maken? Like dan de foto hieronder, zorg ervoor dat je @cosmogirl_nl volgt op Instagram (als je dat niet allang al deed) en laat in een comment weten met wie jij naar deze nieuwe Disneyfilm zou willen en waarom. Good luck!

LEES OOK:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen